Marmin Oy - Asiakirjojen muotoilua

Marmin Oy on mm. DTP-palveluita tarjoava yritys. DTP eli Desktop Publishing = asiakirjojen muotoilua ja taittoa digitaalisessa muodossa. Palveluihimme kuuluvat esimerkiksi asiakirjojen ulkoasun suunnittelu ja toteutus, tekstin muotoilu ja erilaisten kuvien ja grafiikan muokkaus, vektorointi ja sisällyttäminen asiakirjoihin.

Marmin Oy on perustettu vuonna 2022. Minna Ilves Taitoa tarpeeseen -toiminimi muuttui muutoksessa osakeyhtiöksi. Yritys tarjoaa lähinnä perinteisiä painotuotteiden taittopalveluita, kuten esitteitä ja mainoksia. Marmin Oy tarjoaa myös graafista suunnittelua sekä Minna Ilveksen tekemiä kuvituspalveluja, akvarelleja ja akryylimaalausta. Teemme töitä niin yksityisasiakkaille kuin alihankintana graafisen alan yrityksille.

Minna Ilves (Hanhisuanto)

Olen valmistunut Painopinnanvalmistajaksi (nyk. Ulkoasun suunnittelija) ja toiminut graafisella alalla DTP-operaattorina premediassa 15 vuotta (Scanseri Oy 4 vuotta ja Lönnberg Painot Oy 11 vuotta, nykyään Grano). Siinä työssä olen taittanut, asemoinut, käsitellyt kuvia ja vektorigrafiikkaa, tehnyt graafista suunnittelua sekä toiminut digipainajana ja joskus myös jälkikäsittelyssä. Nyt yrittäjänä olen alihankintana ollut asiakkaan tiloissa painamassa digikoneella, taittamassa, tekemässä graafista suunnittelua, tulostamassa rolluppeja ja tekemässä jälkikäsittelyä.

Olen kouluttautunut myös Steinerpedagogiseksi varhaiskasvattajaksi ja esiopettajaksi sekä ympäristökasvattajaksi ulkonaoppimisen painotuksella.

Olen koko ikäni harrastanut erilaisia kädentaitoja esim. maalaamista, ompelua, virkkausta, neulomista, keramiikkaa, olkitöitä, posliinimaalausta, pajun punontaa, korun valmistusta yms.

Laitan mielelläni myös erilaisia ruokia, suunnittelen juhlia ja niiden ohjelmaa sekä harrastan keskiajan elävöitystä.