Marminin taitto- ja suunnittelupalvelut

Painotuotteiden suunnittelu ja taitto

Taittopalvelumme muuttavat sisältösi visuaalisesti näyttäviksi asiakirjoiksi, jotka sopivat brändiisi. Adobe InDesignin avulla luomme erilaisia asiakirjoja kuten esitteitä, lehtiä, flyereitä, kirjoja, kalentereita ja kortteja.


Tekstin muotoilu

Järjestämme tekstisi ja kuvasi luodaksemme visuaalisesti houkuttelevia ja helposti luettavia asiakirjoja. Julkaisitpa sitten kirjan, lehden tai esitteen, varmistamme, että sisältösi esitetään parhaalla mahdollisella tavalla. Tekstin muotoilu on tärkeä osa viestinnän tehostamista ja visuaalisen ilmeen luomista.

Kuvat ja grafiikka/vektorointi 

Teemme korkealaatuista skaalautuvaa vektorigrafiikkaa joka säilyttää selkeytensä missä koossa tahansa. Adobe Illustratorin käyttö takaa laadun niin logoille, grafiikalle, kuvituksille tai muille suunnitteluelementeille. Kuvat muokkaamme ja käsittelemma Adobe Photoshopilla. Kuvien ja grafiikan sisällyttäminen asiakirjoihin parantaa visuaalista vaikutelmaa ja auttaa selkeyttämään viestiä. 

Graafinen suunnittelu

Mainosten suunnittelu ja taitto vaativat huolellista suunnittelua ja visuaalista harkintaa, jotta mainos välittää halutun viestin.

Käyttämämme ohjelmat mm.

Adoben ohjelmat InDesign, Photoshop, Illustrator ja Acrobat Pro.

Yleisimmät tiedostomuodot joita käytämme:

.indd     .ai      .psd     .eps

.pdf      .rtf     .tif        .jpg

.doc     .txt     .png     .svg

Portfolio - taittoa ja graafista suunnittelua